Over Ons

Ons doel bij Photography by Robbedoes is het blijven verrassen van onze klanten. Of dit nou een mooie trouwreportage, shoot, film of website is wij gaan voor het wauw effect! Verder wat ons ongelofelijk trots maakt is dat wij u op alle vlakken echt het totaalplaatje kunnen bieden want Rob is fotograaf en webdesigner en Dewi is kapster. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld tijdens shoots of een trouwreportage uw haar en make-up ook verzorgen.

Rob Fotograaf

Rob Haring

Hoi, mijn naam is Rob en wat leuk dat je onze site bezoekt. Ik ben Foto-/videograaf en webdesigner bij pbr-media. Sinds februari 2020 ben ik samen met mijn vriendin eigenaar van Photography by Robbedoes/pbr-media. Ik ga jullie wat vertellen over mij zelf en hoe pbr-media is ontstaan.

Al vanaf het moment dat ik op de middelbare school een keuze moest maken heb ik geroepen “ik ga iets doen wat ik leuk vind”.  En dat heb ik gedaan! Ik heb 10 jaar als kok gewerkt en doe dit nog steeds naast pbr-media. waarom? Omdat ik daar nog steeds van geniet. Zo’n 2 jaar geleden kwam foto en videografie op mijn pad en een half jaar daarna webdesign en ik was meteen verliefd (niet tegen mijn vriendin zeggen hoor!!). Ik ben mezelf gaan om-/bijscholen en kwam er achter dat fotografie en webdesign hele goede vrienden zijn. Ik heb de keuze gemaakt om samen met mijn vriendin Photography by Robbedoes op te richten om voor jou de mooiste foto’s, video’s en website’s te maken.

Dewi de Rooij

Hoi, ik ben Dewi. Helemaal super dat je Photography bij Robbedoes bezoekt! Rob en ik zijn het team dat voor u klaar staat op het gebied van foto- en videografie en webdesign! Maar mijn vakgebied is het kappersvak. Ik hoor u denken “huh, wat heeft dat dan met foto- en videografie en webdesign te maken?” Dat kan ik u uitleggen! Rob is gespecialiseerd in (bruids)fotografie, videografie en webdesign en ik ben gespecialiseerd in het maken van bruidskapsels. Door onze kracht te bundelen willen wij onze klanten een totaal plaatje aanbieden. Ook regel ik de klantenservice en het administratieve gedeelte van ons bedrijf en zo zijn wij een dynamisch duo.

Klantencontact en het werken met haren dat is mijn passie! Ik vindt het geweldig om mensen blij te maken met een product wat zij voor ogen hebben! Of dit nou een shoot, website of kapsel is “I love it!” Als u vragen hebt met betrekking tot onze diensten of over mij of Rob neem dan gerust contact op.

Dewi kapster

Neem contact met ons op